top of page
xflat_body_white_v2.png

TERMÉKEK

EMS termékek, minden üzleti modellhez.

IMG_8794_edited_edited.jpg

XBODY

NEWAVE

A Newave az eredeti XBody EMS termék, mely tökéletes belépő modell az EMS edzések világába. Mindegy, hogy új stúdió nyitásáról, vagy meglévő fitnesz stúdió bővítéséről van szó, ha költséghatékony megoldást keresel az XBody Newave a legkedvezőbb árú XBody megoldás a piacon.

Max kapacitás:  1 fő

Csatlakozás: Vezetékes

Bevétel: 500e - 1.5M Ft/hó*

Newave_1
xbody_newave_flowr.jpg
Newave_2
IMG_8794_edited_edited.jpg

XBODY

ACTIWAVE

Az XBody Actiwave szabadon bővíthető variációi tökéletes társsá teszik minden stúdió mérethez és üzleti modellhez. Legyen szó vezetékes, vagy vezeték nélküli edzésről, egyéni, páros vagy csoportos órákról, az Actiwave megoldást kanál minden szituációra.

Max kapacitás:  6 fő

Csatlakozás: Hibrid

Bevétel: 500e - 5M Ft/hó*

Actiwave_1
002580sonya7rii_xbody.jpg
Actiivawe_2
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

XBODY

GO

Az XBody GO egy tablet vezérlőegység, amely a megszokott XBody edzésminőséget hozza vezetékek és kompromisszumok nélkül, egy táskányi helyen. Minden, amire csak szükséged lehet, egy forradalmian új kompakt kivitelben.

Max kapacitás:  2 fő

Csatlakozás: Vezeték nélküli

Bevétel: 500e - 1.5M Ft/hó*

GO_1
DSC06803.jpg
GO_2
IMG_8794_edited_edited.jpg

XBODY

ACTIWEAR

A vezeték nélküli edzés elengedhetetlen kelléke az XBody Actiwear eeszköz, amely a vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja a ruha és a vezérlőegység között.  1 db Actiwear egyszerre csak 1 db ruhát képes üzemeltetni, de mivel a ruhákkal együtt az Actiwear is kompatibilis a teljes termékpalettával, ezért több vezérlőegység esetén szabadon váltogathatod melyik egységet hol használod.

Actiwear_1
IMG_8731r.jpg
Actiwear_2
Ruha_1
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

XBODY

EDZŐRUHA

Az XBody edzőruhái nem csak kényelmesek, de strapabíróak is, ráadásul 5 év garanciát vállalunk a ruhákba épített elektródákra. Mindegy milyen vezérlőegységet használsz, a ruhák kombatibilisek a teljes termékpalettával, függetlenül attól, hogy vezetékes vagy vezeték nélkülis edzésről van szó, ezért több vezérlőegységből álló géppark esetén szabadon kombinálhatod őket.

Ruha_2
IMG_8629.jpg
IMG_8794_edited_edited.jpg

STÚDIÓ

KIEGÉSZÍTŐK

A termékpalettánk minden területén fontosnak tarjuk az apró részletekre való odafigyelést, ezért a tartozékok minőségére és kialakítására is ugyan akkora figyelmet fordítottunk, mint a gépparkunk fő elemeire. Legyen szó aláöltöző ruhákról, tartóállványokról, vagy akár vizező palackokról, minden részlet kiemelt szerepet játszik az XBody EMS edzések kiemelkedő minőségében.

Kiegészítők_1
xbody_accessories_10.jpg
Kiegészítők_2
bottom of page