xflat_body_white_v2.png

TERMÉKEK

EMS termékek, minden üzleti modellhez.

IMG_8794_edited_edited.jpg

XBODY

NEWAVE

A Newave az eredeti XBody EMS termék, mely tökéletes belépő modell az EMS edzések világába. Mindegy, hogy új stúdió nyitásáról, vagy meglévő fitnesz stúdió bővítéséről van szó, ha költséghatékony megoldást keresel az XBody Newave a legkedvezőbb árú XBody megoldás a piacon.

Max kapacitás:  1 fő

Csatlakozás: Vezetékes

Bevétel: 500e - 1.5M Ft/hó*

 
xbody_newave_flowr.jpg
 
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

XBODY

NEWAVE MED

A Newave Med egy hitelesített orvostechnikai segédeszköz (IEC 60601), mely a speciális szoftvere segítségével kifejezetten rekreációs és rehabilitációs célra lett kifejlesztve. Mindegy, hogy sportsérülésről vagy időskori  izületi fájdalmakról van szó, a Newave Med kíméletesen segít szinten tartani és helyreállítani a sérült testrészt.

Max kapacitás:  1 fő

Csatlakozás: Vezetékes

Bevétel: 500e - 1.5M Ft/hó*

 
20170203-temesi_l1005180.jpg
 
IMG_8794_edited_edited.jpg

XBODY

ACTIWAVE

Az XBody Actiwave szabadon bővíthető variációi tökéletes társsá teszik minden stúdió mérethez és üzleti modellhez. Legyen szó vezetékes, vagy vezeték nélküli edzésről, egyéni, páros vagy csoportos órákról, az Actiwave megoldást kanál minden szituációra.

Max kapacitás:  6 fő

Csatlakozás: Hibrid

Bevétel: 500e - 5M Ft/hó*

 
002580sonya7rii_xbody.jpg
 
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

XBODY

GO

Az XBody GO egy tablet vezérlőegység, amely a megszokott XBody edzésminőséget hozza vezetékek és kompromisszumok nélkül, egy táskányi helyen. Minden, amire csak szükséged lehet, egy forradalmian új kompakt kivitelben.

Max kapacitás:  2 fő

Csatlakozás: Vezeték nélküli

Bevétel: 500e - 1.5M Ft/hó*

 
DSC06803.jpg
 
IMG_8794_edited_edited.jpg

XBODY

ACTIWEAR

A vezeték nélküli edzés elengedhetetlen kelléke az XBody Actiwear eeszköz, amely a vezeték nélküli kapcsolatot biztosítja a ruha és a vezérlőegység között.  1 db Actiwear egyszerre csak 1 db ruhát képes üzemeltetni, de mivel a ruhákkal együtt az Actiwear is kompatibilis a teljes termékpalettával, ezért több vezérlőegység esetén szabadon váltogathatod melyik egységet hol használod.

 
IMG_8731r.jpg
 
 
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

XBODY

EDZŐRUHA

Az XBody edzőruhái nem csak kényelmesek, de strapabíróak is, ráadásul 5 év garanciát vállalunk a ruhákba épített elektródákra. Mindegy milyen vezérlőegységet használsz, a ruhák kombatibilisek a teljes termékpalettával, függetlenül attól, hogy vezetékes vagy vezeték nélkülis edzésről van szó, ezért több vezérlőegységből álló géppark esetén szabadon kombinálhatod őket.

 
IMG_8629.jpg
IMG_8794_edited_edited.jpg

STÚDIÓ

KIEGÉSZÍTŐK

A termékpalettánk minden területén fontosnak tarjuk az apró részletekre való odafigyelést, ezért a tartozékok minőségére és kialakítására is ugyan akkora figyelmet fordítottunk, mint a gépparkunk fő elemeire. Legyen szó aláöltöző ruhákról, tartóállványokról, vagy akár vizező palackokról, minden részlet kiemelt szerepet játszik az XBody EMS edzések kiemelkedő minőségében.

 
xbody_accessories_10.jpg