top of page
xflat_body_white_v2.png

EMS

Electric Muscle Stimulation

IMG_8794_edited_edited.jpg

ELEKTROMOS

IZOMSTIMULÁCIÓ

Az EMS (electric muscle stimulation) elektromos izomstimulációt, vagyis elektromos impulzusok által generál izomösszehúzódást jelent. Az XBody gépekről központilag szabályozható impulzusok a ruhába épített elektródákon keresztül jutnak a testbe, terhelés és erőlködés nélkül szimulálva a természetes izomösszehúzódást.

Elektromos Izomstimuláció
Woman
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

MŰKÖDÉSI

MECHANIZMUS

A hagyományos erőnléti edzés során az agy elektromos impulzusokat küld, melyek hatására az izmok összehúzódnak. A probléma, hogy nem minden izomcsoport rendelkezik egyformán kiépült idegpályákkal, ezért egyes izomcsoportok nehezebben aktiválódnak és elmaradnak a fejlődésben. Az EMS edzés képes lokálisan stimulálni az összes nagy izomcsoporot, függetlenül az idegpályák kiépültségének szintjétől, ezáltal biztosítja a gyors és hatékony izomnövelést.

Működési mechanizmus
Men
IMG_8794_edited_edited.jpg

90 PERCNYI EDZÉS

20 PERCBEN

HETI 2X

Az EMS edzés során a test összes nagy izomcsoportja egyszerre dolgozik, így olyan mintha a hagyományos edzés során minden gyakorlatot egyszerre végeznél. Az elvégzett munkamennyiség ugyan annyi, de ezúttal mindössze heti 2x20 percre van szükség, mely során az extra elektromos impulzusok általi fokozott igénybevétel egyszerre segít izmot építeni, zsírt égetni és gyorsítani az anyagcserét.

90 Percnyi Edzés
Box
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

BIZTONSÁGOS

TECHNOLÓGIA

Kiemelt figyelmet fordítunk mind a technológia mind a személyzet maximális felkészültségére, melyet tökéletesen bizonyít, hogy gépeink nem csak kondícionáló, hanem rekreciós célt is szolgálnak, valamint kizárólag az EMS Trainer Institute által képesített szakemberek felügyeletével üzemelhetnek.

Biztonságos
End
bottom of page