top of page
xflat_body_white_v2.png
xbody-go-logo-inverted-rgb-734px@72ppi.p

EMS stúdió, egy hátizsákban.

IMG_8794_edited_edited.jpg

A SZEMÉLYI EDZÉS

ÚJ DIMENZIÓJA

Az XBody GO-val ezentúl kötöttségek nélkül tudsz edzeni és edzést tartani a világ bármely pontján. Nincsenek többé kábelek, helyhez kötött megoldások és kompromisszumok, csak Te és az ügyfeleid. Otthon, a munkahelyen, vagy akár a szabadban, a helyszín ezentúl nem akadály.

A személyi edzés új dimenziója
DSC06915.jpg
Terasz
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

EMS STÚDIÓ

EGY TÁSKÁBAN

Az XBody GO a megszokott XBody edzésminőséget hozza, kompromisszumok nélkül, egy táskányi helyen. Minden, amire csak szükséged lehet, egy forradalmian új kompakt kivitelezésben.

Egy táska és semmi több
Táska videó
IMG_8794_edited_edited.jpg

EDDZ EGYSZERRE

AKÁR 2 FŐT

Az XBody GO-val egyszerre akár 2 főt is edzhetsz a világ bármely pontján. Az új XBody EMS vezérlőegység tökéletes társad lesz minden szituációban. Vedd a hátadra a stúdiót és hódítsd meg a világot!

1 tablet 2 szett ruha
Iroda
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

PÉNZTÁRCABARÁT

MEGOLDÁS

Az XBody GO az eddigi legkedvezőbb XBody EMS megoldás, a piacon egyedül álló ár/érték aránnyal és forradalmian új megoldásokkal. Minimális befektetés, maximális szabadság,  verhetetlenül kompakt kiszerelésben.

Pénztárcabarát megoldás
Bicikli
IMG_8794_edited_edited.jpg

SZEMÉLYI EDZŐKNEK
ÉS STÚDIÓKNAK

Személyi edzőként házhoz mész az ügyfelekhez? Meglévő fitnesz stúdiódat bővítenéd? Gyorsan megtérülő befektetést keresel? Az XBody GO minden üzleti modellhez tökéletes társ.  

Szeméyi edzőknek és stúdióknak
VIP
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

NYISS SAJÁT

XBODY STÚDIÓT

Gyors megtérülés, kulcsrakész megoldások, bejáratott üzleti modell. Az XBody sokrétű támogatást nyújt a vállalkozásodhoz, hogy soha ne érezd magad egyedül a sikerhez vezető úton!

Nyiss saját stúdiót
bottom of page