xflat_body_white_v2.png
xbody-go-logo-inverted-rgb-734px@72ppi.p

EMS stúdió, egy hátizsákban.

IMG_8794_edited_edited.jpg

A SZEMÉLYI EDZÉS

ÚJ DIMENZIÓJA

Az XBody GO-val ezentúl kötöttségek nélkül tudsz edzeni és edzést tartani a világ bármely pontján. Nincsenek többé kábelek, helyhez kötött megoldások és kompromisszumok, csak Te és az ügyfeleid. Otthon, a munkahelyen, vagy akár a szabadban, a helyszín ezentúl nem akadály.

 
DSC06915.jpg
 
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

EMS STÚDIÓ

EGY TÁSKÁBAN

Az XBody GO a megszokott XBody edzésminőséget hozza, kompromisszumok nélkül, egy táskányi helyen. Minden, amire csak szükséged lehet, egy forradalmian új kompakt kivitelezésben.

 
 
IMG_8794_edited_edited.jpg

EDDZ EGYSZERRE

AKÁR 2 FŐT

Az XBody GO-val egyszerre akár 2 főt is edzhetsz a világ bármely pontján. Az új XBody EMS vezérlőegység tökéletes társad lesz minden szituációban. Vedd a hátadra a stúdiót és hódítsd meg a világot!

 
 
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

PÉNZTÁRCABARÁT

MEGOLDÁS

Az XBody GO az eddigi legkedvezőbb XBody EMS megoldás, a piacon egyedül álló ár/érték aránnyal és forradalmian új megoldásokkal. Minimális befektetés, maximális szabadság,  verhetetlenül kompakt kiszerelésben.

 
 
IMG_8794_edited_edited.jpg

SZEMÉLYI EDZŐKNEK
ÉS STÚDIÓKNAK

Személyi edzőként házhoz mész az ügyfelekhez? Meglévő fitnesz stúdiódat bővítenéd? Gyorsan megtérülő befektetést keresel? Az XBody GO minden üzleti modellhez tökéletes társ.  

 
 
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

NYISS SAJÁT

XBODY STÚDIÓT

Gyors megtérülés, kulcsrakész megoldások, bejáratott üzleti modell. Az XBody sokrétű támogatást nyújt a vállalkozásodhoz, hogy soha ne érezd magad egyedül a sikerhez vezető úton!