top of page
xflat_body_white_v2.png

SZOLGÁLTATÁSOK

Teljeskörű támogatás, minden területen.

Szervíz_1
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

NEMZETKÖZI

SZERVÍZHÁTTÉR

Saját gyártósorral, fejlesztőcsapattal és 23 országban jelenlévő szervízhálózatunkkal biztosítjuk partnereink számára a gyors, hatékony és szakszerű segítséget, legyen szó akár garanciális, akár technikai jellegű problémáról. 

Szervíz_2
IMG_8794_edited_edited.jpg

ÜZLETFEJLESZTÉSI

TANÁCSADÁS

Szakértő kollégáink a várható bevételkalkulációtól, a belsőépítészeti kivitelezésen keresztül az esetleges hitelügyintézésig a vállalkozásod minden területen legjobb tudásuk szerint állnak rendelkezésedre. Segítünk, hogy ne érezd magad egyedül a sikerhez vezető úton!

Tanácsadás_1
Tanácsadás_2
IMG_8794_edited_edited_edited.jpg

MARKETING

TÁMOGATÁS

Egy vállalkozás sem létezhet ügyfelek nélkül, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy segítsünk megtalálni a számodra legidálisabb hirdetési és ügyfélszerzési megoldásokat, legyen szó vizuális segédletről, online kommunikációról, vagy éppen egy saját honlapról. Ránk mindenben számíthasz!

Marketing_1
Marketing_2
IMG_8794_edited_edited.jpg

EMS TRAINER

INSTITUTE

Az EMS Trainer Institute-ot azért indítottunk, hogy garantálni tudjuk edzőink szakértelmét és partnerstúdióink kiemelkedő színvonalát. A képzés egy 2 napos intenzív workshop keretében zajlik, mely során a leendő edzőknek átadudnk minden szükséges szakértelmet és tudást amely az EMS gépeink szakszerű és hatékony üzemeltetéséhez szükséges. EMS gépeink működtetését kizárólag szakképesített edzők végezhetik, így minden ügyfél garantáltan a legjobb kezekben lesz.

EMS_TI_1
EMS_TI_2
bottom of page